اجتماعیاستانیاصفهاناقتصادیتبریزتهرانخراسانفارسقممازندران

شوک بنزین، افسار مصرف را کشید

خبرهای فوری: در حالی که اما و اگرهایی در خصوص تاثیر سهمیه بندی بر کنترل مصرف سوخت مطرح شده بود، شرکت پخش فراورده‌های نفتی در اطلاعیه ای، آماری دقیق درباره مصرف بنزین قبل و بعد از سهمیه بندی را منتشر کرد که بر اساس آن متوسط مصرف 19.3 درصد معادل 19 میلیون لیتر در روز کاهش یافته است.

به گزارش بخش اقتصادی سایت خبرهای فوری، شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی ایران در تازه‌ترین اطلاعیه خود اخبار بعضی از رسانه‌ها مبنی بر افزایش مصرف بنزین پس از اجرای طرح مدیریت مصرف سوخت را رد و اعلام کرد: روند مصرف بنزین کشور در روزهای اخیر کاهشی بوده و میانگین آن از زمان اجرای طرح مدیریت مصرف سوخت به روزانه ۷۹ میلیون لیتر رسیده است. به نقل از روابط عمومی شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی ایران، در متن این اطلاعیه آمده است: «به اطلاع می‌رساند میانگین مصرف بنزین کشور از زمان اجرای طرح مدیریت مصرف سوخت در روز جمعه، ۲۴ آبان‌ماه تا پایان روز یک شنبه، سوم آذرماه، حدود ۷۹ میلیون لیتر در روز بوده است؛ این در حالی است که میانگین مصرف بنزین از ابتدای امسال تا پایان روز پنج‌شنبه، ۲۳ آبان‌ماه (پیش از اجرای این طرح) حدود ۹۸ میلیون لیتر در روز بوده است.
شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی ایران با توجه به آمارهای غیررسمی که در بعضی از رسانه‌ها منتشر شده است، ضمن رد آمارهای یادشده، میانگین مقدار مصرف بنزین کشور را در روز سوم آذرماه، ۷۵ میلیون لیتر اعلام می‌کند.» گفتنی است سردار کمال هادیان‌فر رئیس پلیس راهور ناجا روز دوشنبه در حاشیه نشست تخصصی پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا گفته بود: «براساس گزارش ها شاهد کاهش مصرف بعد از اجرای طرح مدیریت مصرف سوخت نبوده‌ایم و دیروز ۱۰۵ میلیون لیتر بنزین در کشور مصرف شده است. در حالی که در شرایط عادی ۹۴ میلیون لیتر بنزین مصرف می‌شد».
به گزارش خراسان البته باید توجه کرد که معمولا مصرف بنزین در نیمه اول سال به خاطر تعطیلات تابستان بیشتر است و بنابراین افت حدود ۲۰ درصدی را باید به عنوان حداکثر تاثیر سهمیه بندی بر کاهش مصرف دانست. شرکت پخش نیز پیشتر پیش بینی کرده بود که سهمیه بندی موجب افت ۸ تا ۱۰ درصدی مصرف بنزین شود. /خراسان

جهت دریافت مهم‌ترین خبرها، ایمیل خود را وارد کنید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بخوانید:

دکمه بازگشت به بالا