به گزارش بخش اقتصادی سایت خبرهای فوری، نماینده همدان، خطاب به وزارتخانهها گفت: ما حاضریم با هرکدام از وزارتخانهها که در زمینه پروندههای مفاسد اقتصادی حرفی دارند مانند گمرک که اعلام کرده بود ما در این رابطه حرف داریم با سند و مدرک صحبت کنیم.
امیر خجسته نماینده مردم همدان و رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد در نشست علنی امروز مجلس در نطق میان دستور خود به موضوع مبارزه با مفاسد اقتصادی اشاره کرد.
او گفت: به عنوان رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی تمام مدارک و مستنداتی که لازم بود خدمت شما نمایندگان محترم ارائه کردم و آنها را به سران سه قوه و هیات رئیسه مجلس ارسال کردیم گمرکات، بنادر، وزرات نفت خودروسازان، اردوگاه شهید باهنر، بانک دی، بنیاد شهید و … یکی پس از دیگری اسناد و مدارک انها به صورت متقن ارائه کردیم.
او خطاب به وزارتخانهها گفت: ما حاضریم با هرکدام از وزارتخانهها که در این زمینه حرفی دارند مانند گمرک که اعلام کرده بود ما در این رابطه حرف داریم با سند و مدرک صحبت کنیم.
خجسته با بیان اینکه این مدارک به قوه قضائیه تقدیم شده است و این قوه در حال بررسی آنهاست، گفت: امروز بحث مبارزه با مفاسد یک نهضت شده است و همه مردم مطالباتشان رسیدگی به این موارد است. همچنین مقام معظم رهبری هم گفتهاند که دست مفسدین اقتصادی باید از بیتالمال کوتاه شود و آیتالله رئیسی در راس این قوه پر قدرت ایستاده است و ما نمایندگان نیز پر قدرت آنها را پیگیری میکنیم.
او ادامه داد: مسئله خودروسازان که هزار و یک مسئله داشت. یا در بحث بنیاد شهید باید بگویم دستاورد این پیگیریها این بوده است که هزاران میلیارد تومان به بیتالمال برگردانده شده است، که شرح آن در گزارشات آمده است. نمونه این موارد بانک دی و بانک سرمایه است که خوشبختانه مبالغ یکی پس از دیگری در حال برگردانده شدن است.
این نماینده مجلس با بیان اینکه ما تحت فشار، تهدید و تخریب قرار گرفتیم، اما ادامه دادیم، گفت: همین دیروز یکی از آقایان در دادگاه به دو سال حبس و ۷۴ شلاق محکوم شد، اما با این حال علیه ما فضاسازی راه انداختند؛ هرکسی حرفی دارد بیاید با سند و مدرک با او صحبت میکنیم.
او گفت: ما این فضاسازیها را تحمل میکنیم و با قدرت میایستیم و اسناد را یکی پس از دیگری ارائه میکنیم.
خجسته درباره خودروسازان گفت: درباره خودروسازان و فجایعی که ایجاد کردند باید بگویم اینها ۳۰ هزار میلیارد به بانکها بدهی دارند، ۲۰ هزار میلیارد بدهی به قطعهسازان دارند، ۱۳هزار میلیارد پول از مردم کجا رفته است؟! آیا به غیر از شرکتهای اقماری با واسطه انجام شده است؟ یا اینکه در آفریقا، سوریه، روسیه سنگال و بلاروس سرمایه گذاری شده است؟! چرا اموال مردم را اینطرف و آنطرف میبرید؟ /خبرآنلاین