چرا قیمت طلا کاهش یافت؟

خبرهای فوری: رئیس انجمن صنفی کارفرمایان طلا و جواهر گفت: اخبار مثبت مربوط به تحولات سیاست خارجی در کاهش قیمت طلا و سکه موثر بوده و جذابیت سرمایه گذاری در بازار طلا بسیار کاهش یافته است و سرمایه گذاران خرد تا مشخص شدن نتایج مربوط به تحولات سیاست خارجی، تمایلی برای ورود به این بازار ندارند.

به گزارش بخش بین المللی سایت خبرهای فوری، «عبادالله محمدولی» روز دوشنبه درباره تحولات بازار طلا و سکه افزود: در هفته های اخیر بازار طلا و سکه وارد روندی نزولی شده به طوری که قیمت محصولات این بازار کاهش قابل توجهی را تجربه کرده است.

وی اضافه کرد: اخبار مثبت سیاست خارجی، انتظارات برای کاهش قیمت طلا و سکه را افزایش داده است به طوری که بخش عمده خریداران منتظر تعیین تکلیف تحولات سیاسی هستند.

رئیس انجمن صنفی کارفرمایان طلا و جواهر گفت: مهمترین عاملی که باعث افت بهای طلا و سکه در بازار شده، انتشار اخبار مثبت مربوط به تحولات سیاست خارجی و افت نرخ دلار بوده است.

محمدولی خاطر نشان کرد: بر اساس تجربه سال های گذشته انتظار داشتیم که پس از پایان ماه مبارک رمضان، حجم تقاضای خرید سکه و طلا در بازارهای داخلی افزایش یافته و قیمت ها بالا برود، اما امسال این اتفاق رخ نداد.

وی افزود: بازار طلا اکنون منتظر تحولات سیاست خارجی و نتایج سفرهای هیات های خارجی از جمله هیات های ژاپنی و آلمانی و مذاکرات مربوط به آن است.

محمدولی یادآور شد: در حال حاضر جذابیت سرمایه گذاری در بازار طلا و سکه بسیار کاهش یافته و سرمایه گذاران خرد تا مشخص شدن نتایج مربوط به تحولات سیاست خارجی، تمایلی برای ورود به این بازار ندارند.

روند نزولی بازار طلا

رئیس انجمن صنفی کارفرمایان طلا و جواهر با اشاره به جزئیات کاهش قیمت سکه و طلا در بازار آزاد گفت: قیمت هر گرم طلا از چهارم خرداد تاکنون حدود ۲۰ هزار تومان کاهش یافته و به گرمی ۴۰۶ هزار تومان رسیده است.

وی ادامه داد: قیمت هر سکه تمام بهار آزادی نیز بیش از ۴۰۰ هزار تومان افت کرده و به رقم چهار میلیون و ۴۳۰ هزار تومان کاهش یافته است.

رئیس انجمن صنفی کارفرمایان طلا و جواهر اظهار داشت: میزان حباب سکه اکنون به حدود ۴۰۰ هزار تومان رسیده است.

محمدولی افزود: کاهش بهای طلا در ایران در حالی است که نرخ اونس جهانی در روزهای اخیر رشد زیادی داشته و در دو هفته گذشته حدود ۶۰ دلار بالا رفته است. /ایرنا

خروج از نسخه موبایل