به گزارش بخش اقتصادی سایت خبرمهم، فن آخر چین نتوانست حمایت ۲۸ هزاردلاری بیتکوین را در هم بشکند. بعد از بستن مزارع استخراج رمزارز در چین و کاهش ۷۰ درصدی استخراج در سراسر چین، رمزارزها افتی تقریبا ۸ هزاردلاری را به خود دیدند اما با رسیدن به سطح مهم حمایتی ۲۸ هزاردلاری این روند، هرچند به طور موقت، خنثی شد. جلسه روز سهشنبه جروم پاول، رئیس فدرال رزرو مبنیبر تاکید عدمافزایش زودتر از موعد نرخ بهره، تا حدی توانست از التهاب بازارها بکاهد. به طوری که طلا توانست روزی تقریبا باثبات را در کانال هزار و ۷۸۰دلاری سپری کند.
آلتکوینها پشتسر بیتکوین
بیتکوین روز سهشنبه روند خود را تغییر داد و پس از ایجاد ترس در سرمایهگذاران با لمس حمایت ۲۸ هزار و ۸۰۰ دلاری بعد از ۶ ماه، سهشنبه را در بالای کانال ۳۰ هزار دلاری به اتمام رساند. بیتکوین در اوایل سال میلادی نیز با این ناحیه حمایتی برخورد داشته است. مجموع ۴ برخورد بیتکوین با قیمت ۲۸ هزاردلاری، حکایت از ناحیه حمایتی بسیار مهمی برای آن دارد. بزرگترین ارز رمزنگاریشده در پایان روز سهشنبه بعد از تغییر روند، در مدت ۵ ساعت رشدی ۱۲ درصدی را ثبت کرد. روز چهارشنبه نیز در ادامه این روند صعودی توانست کانال ۳۴ هزار دلاری را لمس کند. با نزدیکشدن به پایان ماه ژوئن، بیتکوین در حال ثبت بدترین عملکرد سه ماه خود از سال ۲۰۱۸ است. بزرگترین رمزارز در سهماهه دوم امسال تا به اینجای کار ۴۵ درصد افت را ثبت کرده و در صورت افزایش این میزان، میتواند به دومین سهماهه ضعیف از سال ۲۰۱۴ تبدیل شود. بیتکوین برای ادامه مسیر صعودی خود، مقاومت ۳۴ هزار ۵۰۰ دلاری را در پیش دارد و در صورت موفقنبودن برای عبور از آن باید امیدوار به حمایت ۳۳ هزاردلاری باشد. آلتکوینها نیز در پیروی از بیتکوین بعد از افتهای شدید قیمتی، در پایان روز سهشنبه روند نزولی خود را تغییر دادند. اتریوم، دومین رمزارز بزرگ در همین راستا با صعودی ۷ درصدی از کانال هزار و ۷۰۰ دلاری به ۲ هزاردلار بازگشت.
اریک دیتون، مدیرعامل شرکت مشاوره مالی اتحاد ثروت در مورد بازار رمزارزها گفت: «اکنون بیشترین نااطمینانی، در بازار رمزارزهاست. در پایان روز، آنچه ارزش بیتکوین را تعیین میکند، پذیرش عمومی و تقاضا بیشتر است. وقتی کشوری مانند چین در برابر بیتکوین قرار میگیرد، میتواند ضربه مهلکی به مقبولیت جهانی آن باشد و دیدید که بعد از اخبار محدودکننده چین، بازار رمزارزها نزولی شد.» صحبتهای او در راستای قوانین محدودکننده چین در برابر استخراجکنندگان رمزارزها و فعالان این حوزه بود. بر اساس گزارش هفتگی کوینشرز، بسیاری از سرمایهگذاران بعد از اتفاقات اخیر در چین و آمریکا همچنان در حال فروش بیتکوین هستند. به طوری که بر اساس بررسیهای موسسات مربوطه در هفت روز گذشته ۸۹ میلیون دلار خروج سرمایه از این بازار رخ داده است. این خروج سرمایه تنها توسط موسسات مالی در حال انجام نیست، بلکه طبق آمار ارائهشده از سایت گلاسنود (Glassnode)، فروش رمزارز توسط استخراجکنندگان و معاملهگران نیز افزایش یافته است. با این حال این فروش همگانی نیست. چراکه برای بسیاری از سرمایهگذاران چشمانداز بلندمدت رمزارزها بسیار امیدوارکننده است.
ثبات نسبی طلا در بازار جهانی
نشست روز سهشنبه پاول، رئیس فدرال رزرو، آبسردی بر جان طلا ریخت. پاول با اذعان به اینکه برخی از فشارهای تورمی شدیدتر و پایدارتر از پیشبینی وی بودند، بیان کرد که این تورم تنها در برخی کالاهای تاثیرگرفته از بیماری کووید-۱۹ بودهاند. او در این نشست در تلاش بود تا در دو مورد برای سرمایهگذاران اطمینان ایجاد کند. اول اینکه نرخ بهره زودتر از موعد مقرر افزایش نخواهد یافت و دوم اینکه تورمهای فعلی موقتی است. بهنظر تلاش او نتیجه داد چراکه فلز زرد در روز چهارشنبه توانست با کسب ثبات نسبی در کانال هزار و ۷۸۰ دلاری حرکت کند. بهنظر میرسد با تعدیل ترس سرمایهگذاران طلا مجددا میتواند روند صعودی خود را از سر بگیرد./دنیای اقتصاد