نقره فروشان بازار طلا را به دست گرفتند
خبرمهم: رییس اتحادیه کشوری طلا و جواهر گفت: پس از افزایش قابل توجه قیمت طلا، شاهد افزایش خرید نقره و بدلیجات هستیم. اما مردم بدانند که خرید نقره هیچ تضمینی ندارد و دقیقا پس از خرید آن، در صورت هر گونه مشکلی حتی امکان برگشت آن به فروشنده نیست و هیچ فروشندهای نقره فروخته شده را قبول نمیکند.
به گزارش بخش اقتصادی سایت خبرمهم، ابراهیم محمدولی درباره وضعیت تقاضا در بازار طلا و جواهر اظهار داشت: داد و ستد در بازار در هفته گذشته بسیار کُند بود و به دلیل نوسانات بسیار زیاد قیمت طلا و سکه، شاهد کاهش تقاضا در بازار هستیم. البته قبل از این موج رکود در هفته گذشته، به مدت ۱۰ روز تقاضا برای خرید مصنوعات طلا بالا رفته بود و خرید و فروش انجام میشد.
افزایش خرید نقره به جای طلا
رییس اتحادیه کشوری طلا و جواهر ادامه داد: افزایش تقاضا برای خرید مصنوعات طلا به نفع تولید است و باعث حفظ اشغالزایی در کارگاههای تولیدی میشود.
وی با اشاره به افزایش تقاضای مردم به سمت خرید نقره به جای طلا اظهار داشت: پس از افزایش قابل توجه قیمت طلا، شاهد افزایش خرید نقره و بدلیجات هستیم. اما مردم بدانند که خرید نقره هیچ تضمینی ندارد و دقیقا پس از خرید آن، در صورت هر گونه مشکلی حتی امکان برگشت آن به فروشنده نیست و هیچ فروشندهای نقره فروخته شده را قبول نمیکند، اما طلا با فاکتور همواره قابل داد و ستد است و فروشنده باید پاسخگوی هر گونه مشکل احتمالی پس از فروش باشد. در نقره هر مشکلی پیش آید خریدار دیگر باید قید آن را بزند و داخل جوب بیندازد.
محمدولی با اشاره به فروش طلای کمتر از ۱۸ عیار در بازار تاکید کرد: فروش طلای کمتر از ۱۸ عیار تخلف است و همکاران مجاز به فروش طلای کمتر از ۱۸ عیار نیستند چراکه مبنای استاندارد طلا درایران عیار ۱۸ یا همان ۷۵۰ است.
وی افزود: البته اگر فردی دارای طلای کمتر از ۱۸ عیار از سالهای گذشته است، میتواند با فاکتور موجود آن را در بازار بفروشد چراکه معمولا برای صادرات طلا با عیار مختلف ۱۴، ۱۲ و ۱۷ از این نوع طلاها استفاده میکنند و برخی از کشورها خریدار طلا با عیار کمتر هم هستند./ایلنا