اقتصادی

معاون وزیر صمت: اختصاص ۸۰ درصد تولید خودرو به پیش فروش‌ها

خبرهای فوری: مشکل ما در بخش خودرو توازن بین تولید، تأمین قطعه، تقاضا در بازار است که باید تعادلی بین این موضوع ایجاد شود.

به گزارش بخش اقتصادی سایت خبرهای فوری، ‌سرپرست سازمان توسعه و تجارت با تاکید بر این‌که برنامه‌ای برای واردات خودرو وجود ندارد، گفت: دستور وزیر صنعت، معدن و تجارت (صمت) این است که باید ۸۰ درصد تولیدات به تعهدات شرکت‌های تولیدکننده خودرو تعلق گیرد و به‌دست مردمی برسد که برای خودرو ثبت نام کرده‌اند.

محمدرضا مودودی – سرپرست سازمان توسعه و تجارت – در حاشیه دومین مراسم اهدای جایزه ملی برند اظهار کرد که استراتژی وزیر صمت این است که تولید خودرو را افزایش دهیم، چراکه اگر تولید افزایش یابد، قطعاً نیاز داخل نیز تأمین می‌شود و التهابی که دلالان در بازار خودرو ایجاد می‌کنند، از بین می‌رود.

وی، در پاسخ به این سوال که آیا نرخ خودرو کاهش می‌یابد، گفت: معتقدیم که قیمت‌ها حتماً کاهش خواهد یافت. مشکل ما در بخش خودرو توازن بین تولید، تأمین قطعه، تقاضا در بازار است که باید تعادلی بین این موضوع ایجاد شود.

سرپرست سازمان توسعه تجارت در ادامه از افزایش تولید خودرو خبر داد و گفت: ایران خودرو و سایپا تولید خود را روزانه از ۸۰۰ خودرو به ۲۰۰۰ خودرو رسانده‌اند و دستور صریح وزیر صمت این است که باید ۸۰ درصد تولید موجود به تعهدات شرکت‌های تولیدکننده خودرو تعلق بگیرد و به‌دست مردمی برسد که برای دریافت خودرو ثبت نام کرده‌اند.

وی افزود: خودروسازان می‌توانند ۲۰ درصد تولید خود را در بازار و در نرخ زیر حاشیه به فروش برسانند؛ بنابراین پیش‌فروش خودروسازان برای جمع کردن پول مازاد نیست.

برنامه واردات نداریم؛ تولید داخل کفایت می‌کند

مودودی با تاکید بر این‌که برنامه‌ای برای واردات خودرو وجود ندارد، تصریح کرد: توان تولید داخل می‌تواند نیاز داخلی را تأمین کند و نیازی نیست که منابع ارزی محدود کشور را صرف واردات غیرضروری کنیم.

سرپرست سازمان توسعه تجارت ادامه داد: نمی‌گوییم تولید داخل در حال حاضر کفایت می‌کند، اما وزیر صمت به شدت به دنبال این است که میزان تولید فعلی کشور کاهش پیدا نکند. /ایسنا

[irp posts=”11775″ name=”مافیایی پشت پرده گرانی خودرو است”]

جهت دریافت مهم‌ترین خبرها، ایمیل خود را وارد کنید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بخوانید:

دکمه بازگشت به بالا