با ادارات پر مصرف چه برخوردی می‌شود؟

خبرمهم: سخنگوی صنعت برق کشور گفت: با توجه به اینکه مصرف برق ادارات و سازمان‌ها دولتی نقش قابل توجهی در مصرف برق دارند، برنامه های برای کاهش مصرف این بخش در نظر گرفته شده که می‌توان به تذکر، اعلام نام آن دستگاه در جراید و شبکه‌های اجتماعی و کنترل از طریق کنتورهای اشاره کرد.

به گزارش بخش اقتصادی سایت خبرمهم، مصطفی رجبی مشهدی، با بیان اینکه ۴۰۰۰ مگاوات از مصرف برق کشور به ادارات و دستگاه های اجرایی اختصاص دارد، اظهار کرد: لازم است تا این بخش نسبت به کاهش ۱۰ درصدی مصرف برق خود توجه داشته باشد تا همه مشترکان بتوانند از برق پایدار و مطمئن بهره‌مند شوند.

وی با اشاره به تمرکز صنعت برق روی بهینه سازی مصرف برق ادارات و دستگاه‌های اجرایی طی سال‌های اخیر، گفت: سیستم‌های سرمایشی از مهمترین مصارف این بخش در تابستان به حساب می‌آیند و کاهش دمای سرمایش کولرهای گازی از ۱۸ به ۲۴ درجه، می‌تواند تا ۲۰ درصد مصرف برق را کاهش دهد.

سخنگوی صنعت برق کشور با تاکید بر اینکه می‌توان با استفاده از پنکه در برخی مناطق همچنین تامین سرمایش به طور موضعی و در نقاطی که ارباب رجوع حضور دارند، مصرف برق ادارات را به میزان قابل توجهی کاهش داد، تصریح کرد: ۲۲ هزار مگاوات از مجموع ۵۷ هزار مگاوات برق مصرفی کشور در تابستان به سیستم‌های سرمایشی اختصاص دارد که می‌توان با راهکارهای ساده‌ای چون خاموش کردن یا تنظیم برودت وسایل سرمایشی روی ۲۸ درجه هنگام خارج شدن از محیط کار، از هدر رفت انرژی جلوگیری کرد.

به گفته رجی مشهدی اگر مصرف برق یک اداره یا دستگاه اجرایی نسبت به دوره مشابه سال قبل افزایش یابد ابتدا تذکر دریافت می‌کند و در صورتی که مصرف اصلاح نشود نسبت به اعلام نام آن دستگاه در جراید و شبکه‌های اجتماعی ‌اقدام می‌شود.

وی همچنین از قابلیت کنترل مصرف برق دستگاه های اجرایی در اغلب کلانشهرها از طریق کنتورهای هوشمند خبر داد و گفت: تاکنون این روش در چند شهر مختلف اجرا شده و نتایج خوبی را به لحاظ کاهش مصرف برق ادارات به همراه داشته و قطعا از گزارشات مردمی در این زمینه استفاده می کنیم./ایسنا

خروج از نسخه موبایل