به گزارش بخش حوادث سایت خبرهای فوری، اگر ظرفیت هر هواپیما را۲۵۰ نفر در نظر بگیریم، طبق عدد ۹هزارو۳۰۰ کشته تصادفات جاده ای در شش ماه نخست امسال، یعنی هر ماه شش هواپیما سقوط کرده است و تمام سرنشینان آن جان باخته اند. درواقع اگر این تعداد هواپیما سقوط می کرد و این همه تلفات به جا می گذاشت، شاید نظرها را به خود جلب می کرد. اما حالا این گونه نیست و این عدد ۹هزارو۳۰۰ نفر ظاهرا ما را چندان اذیت نمی کند.
۶۰۹ نفر بیشتر از سال ۹۷
این عدد در سال ۹۷، هشت هزارو۶۹۱ نفر بوده است یعنی در مدت مشابه امسال، ۶۰۹ نفر بیشتر در تصادفات کشته شده اند.
طبق اعلام سازمان پزشکی قانونی کشور، در نیمه اول سال ۱۳۹۸،تعداد ۹ هزار و ۳۶۰ نفر در حوادث رانندگی ترافیکی کشته شدهاند. بیشترین کشته های حوادث رانندگی مربوط به شهریور با هزار و ۸۰۰ نفر و پس از آن مرداد با هزار و ۷۲۸ نفر و کمترین آن مربوط به فروردین باهزارو ۲۴۲ نفر بوده است. همچنین روز ۱۷ خرداد با ۸۹ کشته، ۱۷ مرداد با ۸۱ کشته و ۱۳ خرداد با ۷۹ کشته پرتلفات ترین روزهای نیمه اول امسال بوده است.
۶۵ درصد تلفات در جاده های برون شهری
در این گزارش با تأکید بر این که بیشترین تلفات مربوط به مسیرهای برون شهری است، آمده است ۶۴.۷ درصد کشته های تصادفات مربوط به جاده های برون شهری، ۲۴ درصد در راه های درون شهری،۸.۷ درصد در جادههای روستایی و محل تصادف هفت دهم درصد در راه های اختصاصی و ۲ درصد در دیگر راه ها بوده است.
صدرنشین ها ؛ فارس، خراسان رضوی و تهران
بر اساس این گزارش در سال گذشته استانهای فارس با ۷۴۴ نفر، خراسان رضوی با ۶۸۲ نفر و تهران با ۶۵۶ نفر بیشترین و استانهای ایلام با ۶۹ نفر، چهارمحال و بختیاری با ۱۲۶ نفر و کهگیلویه و بویراحمد با ۱۳۱ نفر کمترین تعداد کشته های ناشی از حوادث رانندگی را داشتهاند.
بیشترین افزایش در مرگهای ناشی از حوادث رانندگی در نیمه اول سال ۹۸ نسبت به سال قبل از آن در استان های بوشهر(۴۸.۸ درصد) و خراسان جنوبی (۳۰.۲ درصد) و بیشترین کاهش مربوط به استان های کردستان (۲۴.۲-درصد) و چهارمحال و بختیاری (۱۹.۲-درصد) بوده است.
این بررسی ها نشان می دهد که ۸/۷۷ درصد از کشته های ناشی از حوادث رانندگی در نیمه اول سال ۹۸ مرد (۷۲۸۵ نفر) و ۲/۲۲ درصد زن (۲۰۷۵ نفر) بودهاند. همچنین در افراد ۱۸ سال به بالا؛ ۷/۷۱ درصد متأهل و ۲۷ درصد مجرد هستند و وضعیت تاهل ۳/۱ درصد نامشخص بوده است.