به گزارش بخش اجتماعی سایت خبرمهم، در این بررسی آمده است: بیش از نیمی از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ که تحت عمل جراحی قرار گرفتهاند دچار مشکلات ریوی همچون ذاتالریه و مشکلات جدی تنفسی میشوند.
همچنین به گفته محققان نزدیک به ۴۰ درصد از این بیماران در مدت ۳۰ روز جان خود را از دست دادهاند.
متخصصان انگلیسی اظهار داشتند: اگرچه لازم است خطرات مرتبط با بیماری کووید ۱۹ در برابر خطرات ناشی از تاخیر در انجام جراحی در هر بیمار متوازن شود اما این مطالعات نشان می دهد که آستانه عمل جراحی در مقایسه با شرایط عادی باید افزایش پیدا کند.
متخصصان تاکید کردند: تیمهای پزشکی باید جراحیهای غیر حیاتی را به تعویق انداخته و سایر گزینههای درمانی را در نظر گیرند که ممکن است نیاز به جراحی به تاخیر افتد یا گاهی اوقات از انجام آن اجتناب شود.
به گفته محققان انگلیسی قرار گرفتن در معرض کروناویروس عامل بیماری کووید ۱۹ در بیمارستان با مشکلات ریوی مرتبط است که دلیل آن افزایش التهاب و واکنشهای سیستم ایمنی به جراحی و دستگاههای تنفس مصنوعی است.
دستورالعملهای متعددی برای مدیریت بیمارانِ نیازمند به عمل جراحی در مدت زمان همهگیری بیماری وجود دارد اما به گفته پزشکان تحقیقات زیادی در مورد تاثیر کروناویروس بر مشکلات ریوی و مرگ انجام نگرفته است.
در این تحقیق محققان انگلیسی اطلاعات مربوط به ۱۱۲۸ بیمار را از ۲۳۵ بیمارستان در ۲۴ کشور از جمله ایالات متحده آمریکا و در درجه اول اروپا مورد تحلیل قرار دادند. اکثر بیماران، حدود ۷۴ درصد از آنان تحت عمل جراحی اورژانسی قرار گرفتهاند و بقیه موارد، جراحیهای انتخابی داشتهاند.
محققان تاکید کردند: این بیماران در هفت روز منتهی به عمل جراحی یا ۳۰ روز بعد از عمل مورد آزمایش کروناویروس قرار گرفته که نتیجه آن مثبت بوده است.
به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، بررسیها نشان داد در مجموع مشکلات ریوی در ۵۱.۲ درصد از بیماران مشاهده شد. از این تعداد ۳۸ درصد طی ۳۰ روز از زمان عمل جراحی جان خود را از دست دادند. همچنین به طور کلی، ۲۴ درصد از بیماران کووید ۱۹ که تحت جراحی قرار گرفتهاند در مدت ۳۰ روز فوت کردهاند./ایسنا