اقتصادیبین المللی

ارزان‌ترین و گران‌ترین بنزین جهان متعلق به کدام کشورها است؟

خبرمهم: بنزین یکی از پرمصرف ترین سوخت هایی است که در حال حاضر در دنیا وجود دارد و قیمت آن در سراسر دنیا تفاوت چشمگیری دارد.

به گزارش بخش اقتصادی سایت خبرمهم، بنزین یکی از سوخت های هیدروکربنی است که از سال های دور در خدمت بشر است و با وجود محدودیت هایی که دارد تاکنون سوخت دیگری نتوانسته است جایگزین آن شود.

قیمت این سوخت در کشورهای دنیا تفاوت چشمگیری دارد و ارزان ترین نوع آن در کشور ونزوئلا تولید می شود به گونه ای که قیمت آن لیتری ۰.۰۱ دلار تخمین زده شده است.

در حال حاضر این کشور به دلیل تحریم های سنگین آمریکا به مواد اولیه مورد نیاز برای تولید بنزین دسترسی ندارد و این اتفاق منجر به تولید بنزین با کیفیت بسیار پایین در این کشور شده است که قیمت این سوخت را در این کشور پایین آورده است و علاوه بر آن بی ارزش بودن پول ملی ونزوئلا در برابر دلار آمریکا یکی دیگر از دلایل ارزان بودن سوخت در این کشور است.

دومین کشوری که قیمت بنزین در آن بسیار پایین است کشور سودان است چراکه دولت این کشور یارانه مصرف بنزین را پرداخت می کند و بنزین را با قیمت پایین تری به دست مردم می رساند با اینحال دولت سودان قصد دارد یارانه بنزین را قطع کند که این اقدام منجر به تظاهرات گسترده ای در این کشور شده است و در حال حاضر قیمت بنزین در این کشور ۰.۱۳ دلار است.

سومین کشوری که قیمت این سوخت در آن بسیار پایین است کشور ایران است که این قیمت پایین را می توان در نتیجه پرداخت یارانه دولت در مصرف بنزین دانست که بنزین را به قیمت کم تر به دست مشتری می رساند و همچنین پایین بودن ارزش پول ملی ایران در بابر دلار یکی دیگر از دلایل ارزان بودن بنزین در کشور است و در حال حاضر قیمت بنزین در کشور با نرخ ازاد ۳ هزار تومان و با احتساب یارانه هزار و ۵۰۰ تومان است.

در این میان کشورهایی در دنیا هستند که قیمت بنزین در آن ها بسیار بالا است به گونه ای که استفاده از آن به صرفه نیست؛ یکی از این کشورها که گران ترین بنزین دنیا را دارد کشور زیمباوه است.

دولت زیمباوه اخیرا برای مقابله با تجارت های غیرقانونی و کمبود ها در این کشور قیمت سوخت را بالا برده است به گونه ای که قیمت بنزین در آن طی یک بازه زمانی کوتاه سه برابر شده است که اعتراطات گسترده ای را به وجود آورده است و در نتیجه آن در حال حاضر قیمت بنزین در این کشور به لیتری ۳.۳۲ دلار رسیده است.

هنگ کنگ دومین کشور دنیا است که قیمت بنزین در آن سر به فلک کشیده است؛ دولتمردان این کشور برای کاهش استفاده از خودرو شخصی و ترویج مردم به سمت استفاده از وسایل نقلیه عمومی مالیات های سنگینی بر روی این سوخت وضع کرده اند و با وجود اینکه قیمت این سوخت از سال ۲۰۱۸ تاکنون کاهش یافته است اما همچنان این کشور رتبه دوم گران ترین بنزین دنیا را دارد به گونه ای که قیمت بنزین در آن لیتری ۲.۰۶ دلار است.

سومین کشوری که بنزین در آن بسیار گران است کشور فرانسه است به طور کلی همه چیز در فرانسه گران است و بالا بودن قیمت بنزین در این کشور به چشم نمی آید؛ قیمت بنزین در این کشور لیتری ۱.۹۸ دلار است.

جهت دریافت مهم‌ترین خبرها، ایمیل خود را وارد کنید:

‫۷ دیدگاه ها

  1. ایران کجاش ارزونه تونسبت به درامدخودت میسنجی یا حقوق های کاریگری که کمتراز ۳میلیون تومان هست،خط فقر زیر۸میلیون هست پست درامد۳میلیون یعنی فقر مطلق

  2. چرا فقط پایینترین قیمت بنزین !!!!!!!!!!!!! دستمزد پایین و قدرت خرید پایین تورم بالا هزینه درمانی بالا و……. شماهایی که قیمت بنزین رو مقایسه میکنیدمتوسط درامد اون کشورها رو در نظر بگیرید

  3. درامدها رو هم گزارش میکردید مثلا درامد مردم فرانسه ماهیانه چند دلار است و درامد مردم ایران چند دلار چرا فقط بنزین

  4. میگم خدائیش خجالت بکشید وضعیت مالی مردم درسته که هی شما میگید بنزین ایران گران هستش.. پراید زپرتی شده ۱۰۰ میلیون میفهمی

  5. واقعاعجیبه چرا نمی‌نویسید پایین ترین دستمزد درکدام کشورهاست این مطالب که بیان چه معنی رومیده این چیزی جزاین نیست که تایید کنید اون همه مشکلی که برا مردم پارسال ایجادشدباید بامنطق بحث کنید میزان درآمدها درمقدارگران شدن بنزین درآمدها براساس همون چیزی که خودمجلس برای خط فقر گفت بعد مقایسه قیمت بنزین

    1. منم با شما موافقم من یه مستمری بگیر بهزیستی هستم و مستمری که دریافت میکنم ۳۳۰هزار تومنه و مجبورم با شرایط معلولیتی که دارم با ماشین کار کنم و با بنزین ۳هزار تومنی و فاقد هیچگونه درآمد و کشور ما که این همه منابع داره و میتونه کشور رو وضعیت مردم رو تغییر بده ولی این وضع کشوره یکی تو شمال شهر ماشین میلیاردی خونه میلیاردی یکی تو شهرسیستان باید حسرت همه چیز رو بخوره و عادلانه نیست این شرایط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بخوانید:

دکمه بازگشت به بالا