اجتماعیقضایی

اخطار پلیس به ۸ هزار واحد صنفی متخلف در ماه مبارک رمضان

خبرمهم: سخنگوی ناجا با بیان اینکه در نیمه اول ماه مبارک رمضان از 97 هزار و 637 واحد صنفی بازدید به عمل آمد، گفت: به 52 هزار و 781 واحد تذکر داده شد و برای 8 هزار و 257 واحد اخطاریه صادر شد.

به گزارش بخش اجتماعی سایت خبرمهم، سردار احمد نوریان با آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مهمانی خداوند تبارک و تعالی و تبریک سالروز میلاد خجسته حضرت امام حسن مجتبی(ع) اظهار داشت: به سهم خود از تمام هموطنان روزه دار که با رعایت آداب و شئون این ماه با برکت و عمل به واجب الهی و صبر، خویشتن داری، فضای معنوی رمضانی ویژه‌ای را بر کشور حاکم کرده اند، تشکر می‌کنم.

وی ادامه داد: بحمدالله نیمه نخست ماه رمضان آمارها حکایت از آن دارد که از حجم و شدت تخلفات و جرایم در مقایسه با دیگر ایام سال کاسته شده است.

سخنگوی ناجا تصریح کرد: در این ایام مردم مومن و خداجو با روزه داری و مشارکت جدی در رزمایش مواسات و همدلی و کمک مومنانه در توزیع بسته های معیشتی به خانواده های ضعیف‌تر، پایداری و تعهد قابل پذیرشی به عنوان یک جامعه اسلامی از خود به نمایش گذاشته‌اند و اجازه ندادند در شرایط سخت کرونایی، تبلیغات سوء و القائات منفی دشمنان به هویت دینی و فرهنگ اصیل مردم ما خدشه وارد کند.

سردار نوریان همچنین  عنوان کرد: پلیس نیز به سهم خود با درک شرایط اجتماعی، اقتصادی و بهداشتی این روزها تلاش کرده است در چارچوب مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا اقدام نموده و در اجرای طرح فاصله گذاری هوشمند اجتماعی و رعایت حرمت ماه مبارک رمضان، تمهیدات ویژه ای را برای اماکن عمومی و صنوف از ابتدای این ماه پیش بینی کند.

سخنگوی ناجا با بیان اینکه در این ابلاغ دو ممنوعیت مشخص وجود دارد، گفت: تظاهر به روزه‌خواری در معابر عمومی در داخل و مقابل واحدهای صنفی، در وسایل نقلیه، تفرجگاه‌ها و در پارک ها، ممنوعیت سرو غذا در بازه زمانی اذان صبح تا قبل از افطار توسط رستوران ها، اغذیه‌فروشی‌ها و … از جمله ممنوعیت‌هایی است که توسط ستاد ملی مقابله با کرونا ابلاغ شده است. البته به صورت بیرون بر با رعایت ضوابط از پیش تعیین و ابلاغ شده از سوی پلیس نظارت بر اماکن عمومی بلامانع است.

سردار نوریان تاکید کرد: در اینجا از تمام هموطنان عزیز خصوصا صاحبان واحدهای صنفی انتظار داریم همچون روزهای گذشته ضمن تکریم و تعظیم شعائر اسلامی بویژه حفظ حرمت ماه مبارک رمضان، قوانین و مقررات که نفع عمومی را بر رفتارهای سلیقه‌ای و شخصی مقدم می‌دارد، دقیقا رعایت و در صورت داشتن هرگونه عذر شرعی از جمله بیماری، از تظاهر به روزه‌خواری در اجتماعات و فضاهای عمومی که موجب آزرده خاطر شدن دیگر هموطنان و هنجارشکنی خواهد شد، اکیدا خودداری کنند.

وی ادامه داد: لازم است به آن دسته از واحدهای صنفی و افرادی که نسبت به قوانین و ضوابط توجه کافی ندارند اخطار داده و متذکر شویم که پلیس با آنها برخورد قانونی خواهد کرد.

سخنگوی ناجا تصریح کرد: برابر اعلام پلیس نظارت بر اماکن عمومی در نیمه اول ماه مبارک رمضان از ۹۷ هزار و ۶۳۷ واحد صنفی بازدید به عمل آمده که به ۵۲ هزار و ۷۸۱  واحد تذکر داده شده و  از ۱۳ هزار و ۳۴۳  واحد اخذ تعهد،  برای ۸ هزار و ۲۵۷ واحد اخطاریه صادر  و ۳ هزار و ۴۳۸ واحد متخلف نیز پلمب شده، که در این رابطه تعدادی از اماکن فوق الذکر با تشکیل پرونده به مراجع قضایی ارجاع شده‌اند.

سردار نوریان در ادامه عنوان کرد: از عموم روزه داران عزیز و همه هموطنان محترم تقاضا داریم در صورت مشاهده تخلف از سوی صنوف و مجموعه‌ها و مراکز خدماتی، مراتب را به فوریت های پلیسی ۱۱۰ همچنین سامانه ۱۹۷ و یا به ادارات نظارت بر اماکن عمومی اطلاع دهند. در ضمن همکاران بنده آمادگی دارند در صورت دریافت هرگونه گزارش و شکایت نسبت به رسیدگی آن در اسرع وقت اقدام کنند./فارس

جهت دریافت مهم‌ترین خبرها، ایمیل خود را وارد کنید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بخوانید:

دکمه بازگشت به بالا