به گزارش بخش اجتماعی سایت خبرمهم، برای کاهش اثرات احتمالی ویروس کرونا، حفظ بهداشت و پاکیزگی از مواردی است که باید همیشه مورد توجه قرار گیرد.قطرات و ذرههای عطسه و سرفه که یک تا دو متر پرتاب میشوند، میتوانند سطوح بسیاری را آلوده کنند؛ یکی از سطوحی که میتواند این آلودگی را منتقل کند، صفحه تلفن همراه است؛ به همین علت باید صفحه گوشی را مرتب ضد عفونی کرد.
پایگاه خبری “quartz” در گزارشی نوشت “ررودرا چاناپاناور” پژوهشگر مرکز علم سلامت در دانشگاه تنسی آمریکا که درباره ویروس کرونا تحقیق کرده، میگوید این ویروس میتواند روی سطوح به طور خاص شیشهای مانند همچون صفحه نمایش موبایلها، تا ۹۶ ساعت یا ۴ روز زنده بماند!
این تخمین بر پایه دادههایی است که در جریان شیوع ویروس سارس در سال ۲۰۰۳ به سازمان جهانی بهداشت گزارش شد.
کرونا و سارس هر دو از یک خانواده محسوب میشوند و هر دو ویروس به لحاظ راههای انتقال و نحوه اثرگذاری تا حدی به هم شباهت دارند.
تحقیقات انجام شده روی ویروس سارس نشان میدهد که این ویروس میتواند روی دیوار ۳۶ ساعت، روی فلز و پلاستیک ۷۲ ساعت و روی شیشه ۹۶ ساعت دوام بیاورد.
کافی است در حین استفاده از تلفن همراه، فرد مبتلا سرفه یا عطسه کند؛ ویروس به این طریق روی صفحه نمایش گوشی همراه مینشیند و شما پس از دست زدن به آن و مالیدن دستهای خود به دهان یا بینی، مبتلا خواهید شد.
یک مطالعه کوچک دیگر توسط محققان دانشگاه “نیو ساوت ولز” استرالیا نشان داد که افراد در ساعات بیداری خود حدود ۳۶۸ بار گوشی تلفن خود را لمس میکنند که این میتواند باعث انتقال ویروس شود.
ویروس کرونا تاکنون بیش از ۹۰ هزار نفر را در دنیا مبتلا کرده و جان بیش از ۳ هزار نفر را گرفته است./تسنیم