اجتماعیاستانیاصفهانتبریزتهرانخراسانفارسقضاییقممازندران

چرا اعتراض به جریمه رانندگی هیچ فایده ای ندارد؟

خبرهای فوری: یکی از مشکلاتی که در سال‌های اخیر رانندگان زیادی را دچار دردسر کرده ثبت برخی جرایم است که صاحب خودرو هنگام دریافت برگه خلافی یا پیامک از آن باخبر می‌شود در حالی که حتی روحش نیز از آن تخلف خبر ندارد.

به گزارش بخش اجتماعی سایت خبرهای فوری،‌ وقتی پیامکی با این مضمون دریافت می‌کنیم که شما در فلان خیابان به سبب سرعت غیرمجاز یا نبستن کمربند ایمنی یا صحبت با تلفن همراه جریمه شده اید به معنی آن است که باید در اسرع وقت جریمه تخلف‌مان را پرداخت کنیم اما مشکل آنجاست که گاهی هر چه فکر می‌کنی یادت نمی‌آید که در آن ساعت و روز مشخص در آن محدوده بوده باشی و بدتر از آن اینکه حالا چگونه می‌توانیم این اشتباه سیستمی را اثبات کنیم؟!

پلیس می‌گوید جرایم به محض صدور، قطعی و لازم الاجرا نیستند و رانندگان می‌توانند نسبت به آن اعتراض کنند و پس از بررسی مأموران نتایج قطعی آن اعلام می‌شود. اما بواقع چگونه می‌توان ثابت کرد که خودروی ما در آن روز و ساعت در محدوده ثبت جریمه نبوده است؟! به‌طور قطع اگر خودرو ما جز در پارکینگ‌های عمومی پارک نشده باشد هیچ راهی برای اثبات ادعای‌مان وجود ندارد!
هریک از ما شاید بتوانیم اثبات کنیم که در آن زمان خاص سرکار بوده‌ایم اما مگر خودروی ما با اثر انگشت یا اسکن قرنیه چشم‌مان حرکت می‌کند که بتوانیم حضور خودروی‌مان را هم به اثبات برسانیم. بنابراین می‌بینیم که در عمل شکایت از جریمه ثبت شده راه به‌ جایی نمی‌برد و تنها هزینه پیگیری اعتراض و وقت و انرژی‌مان صرف کاری شده که نتیجه آن از ابتدا حداقل برای پلیس راهور روشن است.
دومین نکته جریمه‌هایی است که برای ورود به محدوده طرح ترافیک ثبت می‌شوند. کافی است صبح‌ها به این محدوده‌ها سری بزنید تا ببینید که رانندگان متخلف انواع و اقسام ترفندها را برای ورود رایگان به این محدوده استفاده می‌کنند؛ ترفندهایی مانند اسپری کردن برف شادی، برچسب زدن روی پلاک خودرو، برقی کردن پوشش پلاک و دستکاری اعداد. هرچند برخی رانندگان متخلف با این شیوه‌ها موفق شده‌اند قوانین را دور بزنند اما گاهی تاوان این دستکاری کردن ارقام پلاک را کسانی می‌دهند که به طور اتفاقی رقم‌های تغییری پلاک فرد متخلف شبیه پلاک خودروی فردی شده که شاید آن لحظه در خانه‌اش خواب بوده است. حالا اگر آن راننده بخواهد به این جریمه اعتراض کند آیا راهکاری برایش وجود دارد؟!
بدون شک مصادیق دیگری هم وجود دارد اما سؤال اینجاست که چرا رانندگان بدشانسی که پلاک خودروشان از سوی مأمور پلیس یا دوربین یا حتی سیستم به اشتباه ثبت شده باید تاوان این خلأهای قانونی را بپردازند؟ آیا راه حلی برای این معضل که بسیاری از رانندگان با آن درگیرند وجود ندارد؟ آیا هزینه‌های مادی و معنوی اشتباهات یک سیستم باید از جیب مردم تأمین شود؟ /روزنامه ایران

جهت دریافت مهم‌ترین خبرها، ایمیل خود را وارد کنید:

‫۷ دیدگاه ها

  1. واقعا متاسفم برای دولتی که دم از مردم سالاری و اسلامیت میزنه اما کیسه خود را جیب مردم پر میکنن
    خودم ساعت ۱۳:۹در سنگر رشت جریمه شدم اما نه میشناسم نه اونجا رفتم و از جایی اون روز را کاملا یادم هست در نماز مسجد چراغ میانه بودم به نظرتون من طی الارض ندارم !!!😃😃😃😃😃😃

  2. اون مامور یا کارمندی که این تخلفات و بنام ما ثبت کردن به مدیونن ولی چه فایده که ککشونم نمی گزه. منم از این دست جریمه ها دارم که منطقش پول زوره دیگه. متاسفانه در مملکت ما اول شما گناهکار می دونن مگه خلافش ثابت بشه در صورتی که در ممالک کفر نشین همه بیگناهن مگه حلافش ثابت شه.

  3. یعنی اینقدر این راهنمایی و رانندگی بی در و پیکر هست که نمیتونن شماره پلاک را با مشخصاتی مثل نوع خودرو ، رنگ و … تطبیق بدن؟ :/

  4. ماهم استعلام گرفتیم شاهدیک جریمه دوبرگی شدیم که بخداروحمان خبرنداردوماهیچوقت قانون شکن نبودیم وبه مقررات وقانون رانندگی اخترام قائل هستیم کاش پلیس درکارش دقت بیشتری بکند.با این وضع بیکاری وگرانی چرامابیهوده جریمه پرداخت کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بخوانید:

دکمه بازگشت به بالا