سه شرط بر باد رفته فدراسیون فوتبال؛ این همه تاخیر برای هیچ!
خبرهای فوری: عضی از تماشاگران با پرتاب اشیای مختلف به سمت بازیکنان استقلال، سر دروازهبان دوم این تیم را شکستند تا صحنههای زشت لیگهای گذشته، بار دیگر تکرار شود.
به گزارش بخش ورزشی سایت خبرهای فوری، علیرضا جوادی:فدراسیون فوتبال برای برگزاری لیگ برتر نوزدهم سه شرط اساسی را مطرح کرد و با پافشاری بسیار سعی کرد تا حرف خود را به کرسی بنشاند. شمارهگذاری صندلیها، بلیطفروشی الکترونیک و نصب دوربینهای امنیتی شروط فدراسیون فوتبال بودند و حالا بعد از گذشت دو هفته از آغاز لیگ برتر نوزدهم، هیچکدام از شرایطی که فدراسیون برای برگزاری مسابقات گذاشته بود، اجرایی نشده است و معلوم نیست این نواقص تا چه زمانی در فوتبال ایران ادامه خواهد داشت.
بلیطفروشی الکترونیک، بدون گیت!
در سالهای اخیر بلیط کاغذی به معضلی در فوتبال ایران تبدیل شده بود و اختلالات زیادی را برای برگزاری مسابقات ایجاد کرده بود. این معضل تا جایی پیش رفت که کنفدراسیون فوتبال آسیا، تیمهای ایرانی را بهدلیل ورود بیش از حد ظرفیت تماشاگر به ورزشگاه جریمه کرده بود. در همین راستا، فدراسیون فوتبال تصمیم گرفت که تمام بلیطفروشیها بهصورت الکترونیکی انجام شود و هیچ بلیطی بهصورت کاغذی به فروش نرسد. این تصمیم در گام اول، مثبت بهنظر میرسید، اما با گذشت دو هفته از لیگ برتر مشخص شد که گیتهای نصبشده، ظرفیت این تعداد از تماشاگر را ندارند و خیلیزود از کار میافتند. یکی دیگر از مشکلاتی که فدراسیون نتوانست جلوی رخ دادن آن را بگیرد، حضور بیش از حد تماشاگران در استادیوم بود. در این لیگ هم ارقامی که برای بلیطهای فروختهشده اعلام میشود، هیچ همخوانیای با تعداد تماشاگران حاضر در استادیوم ندارد. اجرایی نشدن این دو موضوع در شرایط فعلی نشاندهنده هدفگذاری و طرحهای بدی است که فدراسیون با امکاناتی که در اختیار دارد، اجرا میکند.
شمارهگذاری صندلیها؛ شوخی بزرگ با فوتبال ایران
یکی دیگر از مشکلاتی که همواره با فوتبال ایران دست به گریبان بوده است، شمارهگذاری صندلیها و نشستن هواداران روی صندلیهای خودشان است. فدراسیون فوتبال، یکی دیگر از شرطهایش را به شمارهگذاری صندلیها اختصاص داده بود، اما در این چند مدتی که از برگزاری لیگ برتر ایران میگذرد، هنوز هم افراد، روی صندلی خودشان نمینشینند و این یعنی یکی دیگر از شرطهایی که فدراسیون فوتبال برای برقراری نظم اولیه در استادیومها گذاشته بود، به نتیجه نرسیده است و شکستی دیگر در کارنامه فدراسیون فوتبال به ثبت رسید.
دوربینهایی که شناسایی را فراموش کردند
جنجال روی سکوها در طول فصل گذشته و درگیریهای مداوم و متوالی در میان تماشاگران تیمهای مدعی باعث شد تا فدراسیون فوتبال و دیگر نهادها بهفکر برقراری بیشتر امنیت در ورزشگاهها بیفتند. یکی از راههای اساسی و موثر که برای شناسایی تماشاگران متخلف در کشورهای صاحب فوتبال استفاده میشود، دوربینهای امنیتی است. فدراسیون فوتبال هم برای جلوگیری از درگیریها و خونریزیها دست به دامن این روش شد و اعلام کرد که باید دوربینها در همه نقاط ورزشگاهها فراهم شود، اما در هفته دوم لیگ برتر و جایی که دورازهبان دوم استقلال بعد از پایان مسابقه با برخورد یک شی به سرش مصدوم و دچار خونریزی شد، هیچ خبری مبنی بر دستگیری تماشاگر متخلف منتشر نشد، تا مشخص شود که این طرح هم با شکست مواجه شده است و فدراسیون فوتبال در فراهم کردن این شرط هم ناکام مانده است. /خبرآنلاین