به گزارش بخش اجتماعی سایت خبرمهم، ماریا ون کرخوف، اپیدمیولوژیست WHOدر یک نشست آنلاین بیان کرد: مطمئنا واکسنها از افزایش موارد شدید بیماری و مرگ ناشی از نوع دلتا جلوگیری میکند.ماریا ون کرخوف، اپیدمیولوژیست WHO به نوبه خود گفت که حتی در کشورهایی که سطح بالایی از واکسیناسیون دارند، دلتا بیشتر در میان افراد واکسینه نشده همچنین در مواردی که اقدامات احتیاطی انجام نمیشود، گردش میکند.
سوامیناتان در عین حال افزود که نیازی به دوزهای بیش از حد مقرر واکسن نیست.
پیش از این تدروس ادهانوم قبریسوس، رئیس سازمان جهانی بهداشت گفته بود که از اقدامات جامعه جهانی از عهده مبارزه با شیوع سویه دلتا بر نمیآید.
او گفت: در هر کشوری، نقاط داغ از لحاظ میزان بستری شدن و موارد مرگ در جاهایی است که میزان واکسیناسیون پایین و اقدامات بهداشت عمومی کافی نباشد.
سویه دلتا ویروس کرونا SARS-CoV-۲ یکی از انواع عامل ایجاد کننده کووید ۱۹ است؛ اولین بار در هند کشف و توصیف شد. کوتاه بودن دوره رشد و بالا بودن میزان فشار بر بدن انسان از جمله خصوصیات بارز این نوع از کروناست.
سازمان بهداشت جهانی چهار جهش ویروس کرونا SARS-CoV-۲: سویههای آلفا (انگلیسی)، بتا (آفریقای جنوبی)، گاما (برزیل) و دلتا (هندی) را نگران کننده اعلام کرده است. /yjc
متاسفانه تعداد زیادی از مردم اطلاع درستی از چگونگی و عملکرد واکسن را ندارند و بارها شاهد بودم بلافاصله پس از دریافت دز اول واکسن، رعایت مسائل و پروتوکلها را نادیده میگیرند در صورتی که . بعد از سه هفته از دز دوم هست که بدن کاملا آنتی بادی تولید کرده.
البته سینو فارم و آسترازنیکا تو خیلی از کشورها استفاده شده و خیلی خوب جواب داده. و خبرها از ورود واکسنهای ندرنا و فایزر هم به گوش میرسه.
علت اینکه تو ایران واکسن زده ها هم میگیرن اینه که اکثرا نمیدونن و بلافاصله بعد از زدن دز اول یا دوم ماسک نمیزنن یا به خیال اینکه واکسن زدن و دیگه مشگلی نخواهند داشت رعایت رو خیلی کمتر میکنن.