به گزارش بخش اجتماعی سایت خبرمهم، در اجلاس رؤسای دانشگاههای علوم پزشکی کشور، افزود: اولین اقدام موفق ما در مقابله با ویروس انگلیسی، جلوگیری از انجام اعمال جراحی الکتیو بود.
وی ادامه داد: بحث درمان سرپایی با یک داروی آنتی وایرال، یکی دیگر از اقدامات موفق ما برای کنترل ویروس انگلیسی در کشور بود. ما در خوزستان این کار را انجام دادیم و نتایج آن کاملاً رضایت بخش بود و اگر غیر از این بود، امکان نداشت بتوانیم بیماری را در این استان مدیریت کنیم.
نمکی گفت: استفاده از بستری موقت و دریافت داروی ضد ویروس، باعث شد اجازه ندهیم همه تختهای بیمارستانی در اشغال بیماران کرونایی باشد. زیرا، ما نیاز داریم تختهای بیمارستانی را برای بیماران غیر کرونایی هم در نظر بگیریم.
وی با عنوان این مطلب که ما ۱۱ هزار تخت آی سی یو داریم، افزود: اگر قرار بود همه بیماران را در موج چهارم کرونا بستری میکردیم، حداقل به ۴۵ هزار تخت آی سی یو نیاز داشتیم.
وزیر بهداشت به شکل گیری کمیتههای ترخیص اشاره کرد و گفت: تشکیل این کمیتهها نقش بسزایی در کنترل ویروس انگلیسی داشت. وی با عنوان این مطلب که تقریباً از دام ویروس انگلیسی گریختیم، افزود: اما باید مراقب باشیم که دوباره خیز جدیدی رخ ندهد. نمکی گفت: البته معتقدم ویروس انگلیسی سیر نزولی خواهد داشت. وی افزود: ما وارد یک فاز جدیدی شده ایم.
نمکی گفت: چند موتاسیون جدید وارد کشور شده است که ویروس هندی را در برخی استانها شاهد هستیم و همین طور ویروس آفریقای جنوبی نیز در برخی از مناطق کشور مشاهده شده است. وی ادامه داد: من از ویروس هندی به اندازه ویروس انگلیسی وحشت ندارم، اما از ویروس آفریقایی جنوبی هراس دارم./مهر